Positieve terugblik op de eerste helft van het boekjaar bij Ostermann

vrijdag, 26 september 2014 14:56

Begin juli ontmoetten alle vestigingsmanagers van de Ostermann groep elkaar bij de internationale meeting op het Ostermann hoofdkantoor in Bocholt. Ook dit jaar lag de focus op de ontwikkeling en uitbouw van de markt voor kantenband in Europa.

Doel van de inmiddels traditionele meeting was het optimaliseren van de specifieke assortimenten per land en de strategische richting van de firma binnen de Europese markt. De meeting bood verder natuurlijk gelegenheid om individuele ervaringen uit te wisselen. Zo werden de relevante markten grondig geanalyseerd: in welke landen zijn de gevolgen van de crisis nog duidelijk merkbaar? Waar gaat het alweer bergopwaarts? Welke wegen zijn te bewandelen om de markt te verslaan?

Ondanks aanhoudende economische problemen voor de branche in Nederland, Italië en Frankrijk, is de balans positief over het eerste halve jaar 2014 bij de Ostermann groep. Positief opvallend zijn de groeimarkten Engeland en Zwitserland. In de laatste wordt momenteel een eigen vestiging opgezet.

Al met al genoeg redenen voor Dagmar Daxenberger (directeur Ostermann groep) en het managementteam om ook positieve verwachtingen voor de tweede helft van het jaar te hebben.

Lees 1270 keer

Design & Development by wlsolutions