Snel 'omkleden' van meubels en wanden

woensdag, 15 juli 2015 11:48

In de winkelinrichting en etalages maar ook op beurzen en evenementen zijn flexibiliteit en een snelle designwissel gevraagd. Hier biedt Ostermann met de magnetische decorplaten „Sibu Magnetic“ onbegrensde mogelijkheden. De praktische platen zijn echter ook een geheime tip voor de styling van wanden, schuifdeuren of voor meubels in woon- of slaapkamer.

In de zomer zilver – in de winter bronzen: met Sibu Magnetic krijgen wanden, objecten of meubels in weinig stappen en zonder noemenswaardige vervuiling een nieuwe, attractieve uitstraling. De truc: de producten uit het Sibu Design Magnetic programma zijn van een magnetische achterkant voorzien en en hechten op elke voor magneten geschikte ondergrond. Dit kunnen hele wanden, maar ook bijvoorbeeld enkele meubelelementen zoals de wangen van keukenmeubels, onderdelen in schuifdeuren of een achterwand zijn. Een goed idee, waarmee de keuken-, meubel- en interieurbouwer zich kan profileren naar de klant toe met innovatief design.

Een perfect team: Sibu Metalfoil + Sibu Magnetic

Om de plaat perfect aan de wand of aan het meubel te krijgen, heeft Ostermann met de Sibu Metalfoil de passende ondergrond in het assortiment. De zelfklevende folie wordt eenvoudig op de gereinigde ondergrond opgebracht. Als alternatief kunnen ook bijvoorbeeld magnetische ijzerkleuren als ondergrond gebruikt worden. Daarna kunnen heel eenvoudig en naar smaak de meest verschillende Sibu Magnetic decoren aangebracht worden.

Ook nieuw: Sibu Translucent-Line

Passend bij de actuele trend van indirect verlichte meubels biedt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer met de Sibu Translucent-Line een nieuwe productlijn aan. De lagen van de designplaten zijn lichtdoorlatend en daarom ideaal om indirect vanaf de achterkant uit te verlichten.

Alles in een overzicht: Sibu Overview 3

Een actueel foto-productoverzicht over het Sibu Design voorraadprogramma krijgen Ostermann klanten vanaf nu met de nieuwe Sibu Overview 3. Wie de decoren als origineel wil bekijken of zijn klanten de grote keuze in Sibu decoren wil laten zien als monster, kan de originele monstercatalogus tegen betaling bij Ostermann aanvragen.

Meer informatie kunt u vinden in de Ostermann Online Shop
 

Lees 1562 keer Laatst aangepast op woensdag, 15 juli 2015 11:52

Design & Development by wlsolutions