Velux opent opleidingscentrum en organiseert roadshow voor professionele klanten

woensdag, 05 december 2012 10:51

Verdelers en installateurs maken als eerste kennis met de nieuwe generatie dakvensters van Velux in aanloop naar Batibouw


In de aanloop naar Batibouw 2013 haalt VELUX® alles uit de kast om zijn nieuwe generatie dakvensters aan professionele klanten voor te stellen en uit te leggen*. VELUX beschikt daartoe over een gloednieuw opleidingscentrum, maar zet ook een speciale roadshow op poten.


Dat is nodig, want de nieuwe generatie dakvensters bevat tal van ontwikkelingen op het vlak van energie-efficiëntie, comfort, bediening- én plaatsingsgemak. VELUX beseft dan ook ten volle de noodzaak van goed geïnformeerde plaatsers en verdelers, die tegen Batibouw klaargestoomd zijn.
Sinds november organiseert VELUX opleidingsdagen in het pas geopende opleidingscentrum in Waver.

Daarnaast trekt VELUX maar liefst 100 keer de baan op met de zogenaamde ‘Expovrachtwagens’, een roadshow om bij verdelers het aangename aan het nuttige te koppelen. “Zowel in het opleidingscentrum als tijdens de roadshow willen we onze klanten in een leuke sfeer de nieuwe generatie dakvensters laten ontdekken”, zegt Christian Fosseur, Algemeen Directeur bij VELUX Belgium.


“In het opleidingscentrum beschikken we daartoe over 500 m2 opleidingsruimte. Om de 2 dagen staan onze speciaal opgeleide medewerkers in voor technisch én verkoopadvies over alle nieuwe ontwikkelingen, om vragen te beantwoorden,... Onze dakdekkers kunnen de dakvensters zelf plaatsen, met inbegrip van toebehoren en accessoires. Speciale aandacht gaat naar de elektrisch bediende vensters en de afstandsbediening met touchscreen.”


Om een zo groot mogelijk doelpubliek te bereiken, trekt VELUX er ook op uit. Zo zijn er 100 dagen waarop er een VELUX-informatiedrink plaatsvindt bij een verdeler ergens in België of het Groothertogdom Luxemburg. Dit ‘mobiele’ informatiecentrum wordt ondergebracht in twee vrachtwagens. “Ook hier zal er ruime gelegenheid zijn om de dakvensters te bekijken, technische info te krijgen en vragen te stellen. Met een goed glas erbij maken we er bovendien een leuke afsluiter of begin van het jaar van.”


De roadshow van VELUX gaat door in de eerste maanden van 2013. Het VELUX-opleidingscentrum wordt een permanente ontmoetings- plaats voor verdere opleidingsinitiatieven en kennisdeling.
Professionele klanten kunnen terecht op www.velux.be/pro voor meer informatie en inschrijvingen voor de opleidingen.
* Meer persinfo over de nieuwe generatie VELUX-dakvensters volgt

 

Lees 1855 keer Laatst aangepast op donderdag, 06 december 2012 11:28

Design & Development by wlsolutions