Aisle-Master smalle gang machine vernieuwd

vrijdag, 20 september 2013 09:36

De vernieuwde smalle gangheftruck Aisle-Master wordt gelanceerd op de Easyfairs Transport en Logistics beurs in Antwerpen. De nieuwe machine heeft rondere vormen gekregen en wordt standaard geleverd in de nieuwe gele veiligheidskleur. De mast draait nu 210° in plaats van 180°. Voordeel hiervan is dat het in- en uitrijden van een pallet nog gemakkelijker wordt en de gangpaden kunnen versmald worden tot 1.800mm. De hefhoogte van de mast is nu verkrijgbaar tot maar liefst 15 meter.

De Aisle-Master is beschikbaar in capaciteiten van 1.500 kg tot 2.500 kg.

Ook aan de ergonomie voor de chauffeur is gedacht: een nog betere mast-doorkijk,  ergonomisch geplaatste hendels, stoel met armleuning, eenvoudige wisseling met een pallettruck van de batterij via de achterzijde.

De Aisle-Master is geschikt om te werken in gangpaden vanaf 1,8 m, daar waar reachtrucks minimum 2,6 tot 2,8 m en heftrucks 4 m nodig hebben: werken met de Aisle-Master resulteert dus in minimaal 30% aan een ruimtebesparing en tot 15% rendementsverhoging in palletmanipulatie.

Bovendien is de Aisle-Master binnen en buiten inzetbaar, waardoor er rechtstreeks een pallet van de vrachtwagen in het magazijnrek kan geplaatst worden. Dit levert uiteraard een extra rendementsverbetering op.

Meer info op www.mabo-lifting.be

Lees 1165 keer Laatst aangepast op vrijdag, 20 september 2013 09:47

Design & Development by wlsolutions