Philips myGarden Solar: Zet zonlicht om in LED-licht

maandag, 26 mei 2014 17:34

Een kleine groene oase in de stad of een weelderige tuin? Het maakt niet uit: Elke buitenruimte vormt een verlengstuk van het huis en is net zo belangrijk als gelijk welke andere ruimte. We kunnen er immers van het zonlicht genieten en ons verbonden voelen met de natuurelementen. De buitenruimte is daar waar kinderen spelen, waar we gezellig met vrienden samen zijn of waar we aan het einde van de dag even op adem komen. Met een goede verlichting kunnen deze momenten nog langer duren. Philips, leider in LED-verlichting, brengt de myGarden Solar LED-lampen uit, om van je tuin een sfeervol, comfortabel en veilig plekje te maken met behulp van warm kwaliteitslicht dat door de zon wordt aangedreven.

De myGarden Solar-lampen maken optimaal gebruik van de zonne-energie om je tot een stuk in de nacht een krachtig en helder licht te bieden, met de hoogste graad van energie-efficiëntie. Dankzij de ingebouwde Philips LED-lampen geniet je, van zodra de zon ondergaat, van een warm licht van hoge kwaliteit. De batterij biedt een autonomie van zes uur, met een minimum van twee uur op de kortere winterdagen. Ofwel kies je voor instant licht dat bij zonsondergang automatisch aangaat, ofwel bespaar je energie voor wanneer je echt licht nodig hebt met de aan- en uitschakelaar en een bewegingssensor.

Je kunt overdekte plekjes verlichten, zoals een patio, en het licht ver van een stopcontact laten schijnen aangezien er geen stroomsnoeren zijn. Geniet buiten van je lievelingsplekje op een zwoele zomeravond, benadruk een mooi element of een bloemperk of verlicht gewoon veilig een paadje; alles kan dankzij de verschillende stijlen.

myGarden Solar is gemaakt van duurzame materialen en ziet er fraai uit in de tuin. Bovendien is het onderhoud tot een minimum beperkt. Het myGarden Solar gamma van Philips bestaat in een aantal verschillende ontwerpen die perfect bij je eigen stijl passen. De ronde 'Raven' armatuur? Of liever de elegante en hoekige ‘Greenhouse’ in roestvrij staal? Er is er vast een model dat bij jouw woning past. Philips myGarden Solar vangt de zonne-energie op en laat je tot een stuk in de nacht van de voordelen ervan genieten.

De belangrijkste kenmerken van het myGarden Solar gamma:

  • Zet je buitenruimte in de kijker dankzij een warm wit licht van hoge kwaliteit
  • Bespaar energie en steek het licht aan wanneer je het echt nodig hebt dankzij de intelligente lichtregeling
  • Zoek de stijl die bij je past en verlicht je tuin met elegante armaturen
  • Gering onderhoud dankzij de duurzame, weersbestendige materialen van hoge kwaliteit
  • Snelle instelling en makkelijke plaatsing
Lees 1670 keer

Design & Development by wlsolutions