Nieuw in het kleiklinker gamma van Wienerberger: keramische tegels

vrijdag, 18 januari 2013 15:42

Wienerberger voegt een nieuwe variant toe aan haar uitgebreid gamma kleiklinkers: de keramische tegel.  Deze gebakken tegel biedt nieuwe creatieve mogelijkheden voor zowel huis, tuin en openbare bestrating.

De keramische tegels met een formaat van 20x20 cm en een dikte van 6,5 cm, bevatten dezelfde superieure eigenschappen als de gekende Wienerberger kleiklinkers.  Ze zijn duurzaam, volledig vrij van kleurstoffen en maatvast.  Ze worden in de massa gekleurd waardoor ze hun oorspronkelijk kleur behouden.   Ze zijn prima bestand tegen extreme vorst, slijtage en agressieve stoffen zoals strooizouten en vragen weinig onderhoud.   Ze worden bovendien niet glad als het regent.

De strakke en moderne look van deze ongetrommelde strengperstegel zorgt voor een uniforme en vlakke bestrating.   Door het groter formaat komt er minder voegwerk aan te pas en kan er sneller geplaatst worden.   Minder voegen beperkt ook het risico op onkruid.
 
De nieuwe keramische tegel wordt momenteel aangeboden in 5 kleurvariëteiten: De Trendline Astra (rood-bruin/zwart genuanceerd), Bruno (bruinrood genuanceerd), Caron (inkt-zwart bezand), Mastiek (bruinzwart) en Orion (roodbruin genuanceerd).
 
Voor meer info: http://www.wienerberger.be/kleiklinkers
 
Bezoek ons op de vakbeurs ‘Dag van de Openbare Ruimte’ in Brussel op 30 en 31 januari 2013, Stand 2.13

Lees 1556 keer
Meer in deze categorie: Ciranova UVP-systeem »

Design & Development by wlsolutions