Referentieprojecten op SPS website

woensdag, 15 juli 2015 12:25

Op de site van SPS bv (www.spsbv.com) is het onderdeel ‘Projecten’ toegevoegd. Hierin worden een aantal aansprekende referentieprojecten gepresenteerd waarbij SPS producten zijn toegepast. Een mooi vormgegeven platform dat het eindresultaat van de vakman toont en bovendien ter inspiratie voor anderen!

Onlangs werd de SPS site geheel vernieuwd met een frisse, eigentijdse, maar bovenal zeer gebruiksvriendelijke vormgeving met een aantal nuttige functies voor zowel klanten van SPS bv als eindgebruikers.
Zo beschikt de site over een handige zoekfunctie waarmee op basis van gewenste eigenschappen het juiste product gevonden wordt. Voor zowel de schilder als de stukadoor is er een duidelijk herkenbare omgeving gecreëerd waarbinnen alle gewenste informatie te vinden is. Tevens zijn een groot aantal praktische instructiefilmpjes toegevoegd met een duidelijke uitleg van de applicatie van de verschillenden SPS producten.

Het hoofdstuk Projecten maakt de site nu helemaal compleet. SPS bv is continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van assortiment en ondersteuning voor haar gebruikers. Met deze ontwikkelingen kunnen we een hoogwaardig productpakket blijven bieden dat voldoet aan de vraag van vandaag en morgen, met als uitgangspunt de ervaringen van de professionele verwerkers.

Over SPS

SPS bv is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot één van de toonaangevende producenten en aanbieders van lakken, muurverven en sierpleisters. Met 40 jaar ervaring bedient het bedrijf de markten voor de professionele schilder en - stukadoor, de doe-het-zelf markt en de industriële markt.
Naast de eigen merken SPS en Finess ontwikkelt en ondersteunt SPS bv ook een groot aantal private label brands, van conceptontwikkeling tot gereed product.
Voor diverse industriële toepassingen worden custom-made producten ontwikkeld. In deze segmenten biedt SPS bv, naast een grote diversiteit aan producten en concepten, ook de juiste professionele ondersteuning waarbij de klant altijd centraal staat.

Lees 1540 keer

Design & Development by wlsolutions