Maak kennis met de nieuwe FLEX Giraffe®

donderdag, 13 december 2018 18:42

Over de nieuwe generatie van de befaamde FLEX Giraffe® is duidelijk goed nagedacht. Het hoogste bedieningscomfort is steeds het uitgangspunt geweest bij de FLEX productontwikkeling en dat is ook nu het geval bij de gloednieuwe GE 7.

Bestverkochte langehalsschuurmachine

Toen FLEX in 1997 de eerste langehalsschuurmachine Giraffe® WS 702 VEA voor wand- en plafondbewerking in Europa introduceerde, betekende dit een revolutie voor de arbeidsprocessen van schilders, droogbouwers, stukadoors en andere vaklui. Vandaag heeft FLEX met de Giraffe® de bestverkochte langehalsschuurmachine ter wereld. De Flex Giraffe wand/plafond schuurmachine is dan ook bijzonder geschikt voor het schuren van gipsplaten en het schilderklaar maken van wanden en plafonds. Dankzij zijn lange steel kom je gemakkelijk op hoge plekken en gaat het schuren van plafonds veel sneller dan voorheen.

Hoog bedieningscomfort, verrassend veelzijdige toepassingsmogelijkheden en betrouwbare kwaliteit – ‘Made in Germany’, dat zijn de kenmerken die de FLEX Giraffe uniek in zijn soort maken. Als opvolger van de ondertussen iconisch geworden GE 5 is er nu de GE 7 die u op de Dag van de Afwerking uitgebreid kunt ontdekken.

Flexibel en efficiënt

Het ERGO-max-systeem maakt dat de FLEX Giraffe® GE 7 van de spadegreep via de ergonomische greep tot de configuratie en uitvoering van de schuurkoppen optimaal aan de behoeften van schilders en droogbouwers aangepast. Met het innovatieve schuurkoppen wisselsysteem pakt u alle opdrachten en verzoeken heel flexibel en efficiënt aan. Door de hoge flexibiliteit en wendbaarheid schuurt u moeiteloos en bovendien zonder werkonderbreking de contactvlakken van muur en plafond. Dat zorgt voor nette en precieze resultaten en bespaart veel tijd. Door de bijzondere configuratie van de motor en de koptransmissie in combinatie met de beproefde flexibele aandrijfas, laat de FLEX Giraffe® zich buitengewoon goed hanteren. De uitgebalanceerde constructie verdeelt de krachten zinvol en reduceert zo het wringmoment.

Foto’s © Flex Tools

Lees 566 keer

Design & Development by wlsolutions