IJzersterke, vrijwel onzichtbare bescherming van hout

donderdag, 21 februari 2019 10:54

Veel mensen zouden hun houten vloer en andere houten objecten het liefst onbehandeld laten, om optimaal te kunnen genieten van de natuurlijke uitstraling. Helaas zal onbehandeld hout dan snel sporen van gebruik vertonen en aan schoonheid inboeten. Trae Lyx Raw Wood Effect Oil biedt hier de oplossing.

Water- en vuilafstotend

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil geeft houten objecten, zoals vloeren, parket, trappen, meubels maar ook kinderspeelgoed, een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte bescherming. Er is een Raw Wood Effect Oil voor lichte houtsoorten, zoals eiken en grenen, en voor donkere houtsoorten. Door het aanbrengen van slechts twee lagen wordt het behandelde oppervlak water- en vuilafstotend. Het behandelde oppervlak is eenvoudig te reinigen en te repareren. Met Trae Lyx Raw Wood Effect Oil behandelde oppervlakken zien er niet alleen onbehandeld uit maar voelen ook zo aan.

Applicatie

Met 1 liter Trae Lyx Raw Wood Effect Oil kan, afhankelijk van de houtsoort, één laag van ca. 12 m² behandeld worden. Het is eenvoudig aan te brengen met een viltroller, olie-applicator of platte kwast, waarna met een witte pad of poetsmachine de olie ingewreven wordt zodat het fraaie egale matte oppervlak ontstaat. Eventuele overtollige olie wordt met een katoenen doek opgenomen. Voor het onderhoud is er de speciale Raw Wood Effect Oil reiniger. Beschadigingen zijn simpel te repareren met de Trae Lyx Raw Wood Effect Oil voor donkere houtsoorten.

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil is een 100% V.O.S.-vrije olie. Het is gebaseerd op in water geëmulgeerde natuurlijke olie. Het heeft een aangename milde geur, is DIBt gecertificeerd, goedgekeurd voor kinderspeelgoed (DIN EN 71-3) en speeksel- en huidvetbestendig (DIN 53160).

Foto’s © Bichemie Coatings

Lees 299 keer Laatst aangepast op donderdag, 21 februari 2019 10:56

Design & Development by wlsolutions