Bezoek de European Coatings Show !

donderdag, 21 februari 2019 11:07

Van 19 tot 21 maart 2019 verwelkomt NürnbergMesse in Duitsland de vakbezoekers en exposanten van de European Coatings Show, dé Europese vakbeurs voor de productie van verf, lak, afdichtingsmiddelen, bouwchemicaliën en kleefstoffen. De beurs wordt begeleid door de tweedaagse European Coatings Show Conferentie op 18 en 19 maart. Deze conferentie is de place-to-be voor experten uit de internationale coatingfamilie en specialisten uit de hele wereld.

Mis dit niet en boek nu uw ticket voor de European Coatings Show 2019 !

Duik in de wereld van verven & coatings

Binnenkort openen de deuren van de European Coatings Show 2019. Op deze wereldbeurs leert u alles over de coatings van morgen. Tijdens de European Coatings Show 2019 zullen meer internationale exposanten aanwezig zijn dan ooit, met nieuwe producten en innovaties die niet alleen uitstekende prestaties beloven maar ook duurzaamheid.

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in grondstoffen voor coatings, drukinkten en kleefstoffen, tussenproducten voor bouwchemicaliën, labo- en productieapparatuur, test- en meetinstrumenten, milieubescherming en veiligheid op het werk, toepassingen en diensten.

Hoe vindt u de producten en exposanten die u interesseren? De European Coatings Show App helpt u te vinden waarnaar u op zoek bent en toont u het volledige presentatieprogramma.

Verdeeld over 24 sessies en in totaal 144 presentaties brengt de European Coatings Show Conference nieuwe inzichten over de meest recente onderzoeksresultaten van wetenschapsinstellingen en universiteiten enerzijds, en over veranderingen op de markt van grondstoffen anderzijds. De conferentie is de ideale gelegenheid om te netwerken met bekende spelers uit de sector. Het volledige programma van de ECS Conference leest u hier.

Heeft u nog geen toegangskaart? In de online TicketShop kan u een dagkaart kopen aan 55,- euro of een ticket voor drie dagen aan 75,- euro. Nürnberg is gemakkelijk te bereiken met de wagen, de trein of het vliegtuig. Meer informatie over de bereikbaarheid van het beursterrein, hotels en andere accommodatiemogelijkheden vindt u hier.

Global Fairs

Lees 349 keer Laatst aangepast op donderdag, 21 februari 2019 15:01

Design & Development by wlsolutions