Langere looptijd voor 14,4 en 18 volt machines voor professionals

woensdag, 16 januari 2013 23:42

Langere looptijd voor 14,4 en 18 volt machines voor professionals: De nieuwe 4,0 Ah-accu's van Bosch Lange levensduur dankzij CoolPack-techniek!


Tot 50 procent langere looptijd dan bestaande 3,0 Ah-accu's Gaan dubbel zo lang mee als accu's zonder CoolPack-techniek De lichtste accu's op de markt en tegelijk heel robuust en compact Ook bij temperaturen onder 0 graden erg krachtig.


Efficiënt kunnen werken is een vereiste en daarom moet accugereedschap compact en krachtig zijn. Wat telt is een lange looptijd en een lange levensduur van de accu's. Daarom introduceert Bosch 4,0 Ah-accu's voor 14,4 en 18 volt Lithium-Ion- machines voor professionals.


"De verhoging van de accucapaciteit biedt professionals voordelen", aldus Jan Breitenbach, die de accutechniek voor Bosch professionele machines als projectleider mee vorm gegeven heeft. "Onafhankelijk tests van de SLG geven aan dat de looptijd van onze accuschroefboormachine GSR 18 V-LI bij het gebruik van een 4,0 Ah-accu in vergelijking met een 3,0 Ah-accu tot 50 procent verlengd wordt." Basis hiervoor is een hogere energiedichtheid in de accupacks en een verbeterde binnenweerstand.

Dit werkt positief op de prestatie van de accu's bij lage temperaturen.

"Onze 4,0 Ah Lithium-Ion-accu's zijn in dit opzicht nu duidelijk superieur aan zowel nikkelcadmium- alsook nikkelmetaalhydride- accu's”, benadrukt de accuspecialist.Langere looptijd voor 14,4 en 18 volt machines voor professionals: De nieuwe 4,0 Ah-accu's van Bosch Lange levensduur dankzij CoolPack-techniek

Lees 1609 keer

Design & Development by wlsolutions