NMC zoekt Sales Representative (m/v) DIY voor regio Vlaanderen en Zuid-Nederland

dinsdag, 22 januari 2013 14:48

NMC is dé Internationale wereldleider in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van synthetische schuimen. Door middel van innovatieve, betrouwbare en hoog kwalitatieve producten, design op maat en professionele service, bieden ze hun klanten optimale schuimoplossingen die voldoen aan de hoogste eisen voor toepassingen in en rond het huis, binnen de (verpakkings-)industrie, alsook binnen de wereld van sport en vrije tijd.

Om de divisie Do it Yourself (DIY) te versterken, zoeken wij een dynamische en enthousiaste: Sales Representative (m/v)

De Sales Representative krijgt na een korte inwerkperiode de verantwoordelijkheid om de commerciële ontwikkeling van de NMC producten voor te stellen en aan te prijzen. Hij richt zich daarbij op het verdelersnetwerk van de Doe-het-Zelf markt en de specialisten van bouwmaterialen. Naast het intensief onderhouden van deze bestaande klantenrelaties, geneert hij vanuit een sterk pro-actieve aanpak ook nieuwe businessrelaties. Hij weet daarbij op dynamische wijze de commerciële acties te promoten, zorgt ervoor dat in samenspraak met de merchandisers de producten steeds op de juiste manier gepresenteerd worden in de winkels en weet steeds het rendement van de producten te optimaliseren.


Vanuit de commerciële binnendienst krijgt de Sales Representative de nodige ondersteuning om zijn verkoopsobjectieven ten volle te bereiken. Hij bouwt geleidelijk aan een netwerk uit binnen de sector, neemt deel aan beurzen en volgt nauwgezet alle prijsoffertes en informatie op.
Hij rapporteert aan de Sales Manager DIY Benelux.Een eerste bewezen commerciële ervaring binnen de wereld van Retail&Distribution 

  • Positieve persoonlijkheid met uitstekende inter-persoonlijke en commerciële vaardigheden die het imago van een marktleider uitstralen
  • U beschikt over een basiskennis van het Frans met het oog een vlotte communicatie met de hoofdzetel
  • Technische affiniteit met de sector d.m.v. ervaring, kennis of studies is geen must, wel nice to have
  • U laat zich kenmerken door een grote mate van zelfstandigheid, een proactieve gedrevenheid en het nodige doorzettingsvermogen
  • Woonachtig in de provincie Antwerpen bij voorkeur

Aanbod

Er wacht u een aantrekkelijke, stabiele baan in een financieel gezond en internationaal bedrijf waar u bovendien uw commerciële talenten ten volle kunt uitspelen en laten ontwikkelen. NMC hecht ook belang aan opleiding en voorziet een uitgewerkt on the job opleidingstraject.
U kunt rekenen op een bediendestatuut met een vast salaris aangevuld met een aantrekkelijk bonussysteem en extralegale voordelen zoals: wagen, gsm, laptop, onkostenvergoeding, hospitalisatie- en groepsverzekering.

Interesse?

Bent U de nieuwe Sales Representative DIY waar NMC naar op zoek is, stuur dan snel uw gemotiveerde kandidatuur en curriculum vitae naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de referentie ‘MBNMC’.
Voor meer info contacteer Björn Mervilde via 02/567.04.44 of via mail. U kunt rekenen op een snelle en confidentiële behandeling van uw kandidatuur.
 

Lees 1570 keer Laatst aangepast op dinsdag, 22 januari 2013 16:48

Design & Development by wlsolutions