Nieuw hoofdkantoor Kärcher Belux feestelijk ingehuldigd

woensdag, 02 maart 2016 11:38

Afgelopen vrijdag rolde Kärcher Belux de gele loper uit. Het gloednieuwe hoofdkantoor in Antwerpen werd feestelijk ingehuldigd in aanwezigheid van een 300-tal genodigden. Naast het hoofdgebouw met kantoren, Kärcher Center en trainingscenter, is er ook een tweede gebouw waarin de werkplaatsen en de magazijnen zijn ondergebracht.

Belang van Belux-filiaal

Hartmut Jenner, CEO van Kärcher Worldwide, kwam persoonlijk het lint doorknippen en onderstreepte hiermee het belang van de Belux vestiging voor de Kärcher groep.

Voor de gelegenheid werd het nieuwe Kärcher gebouw omgebouwd tot een aantrekkelijke feestlocatie. De gasten werden vakkundig wegwijs gemaakt op de nieuwe site en konden zelf vaststellen welke aandacht het bedrijf gestopt heeft in ergonomie en ecologie.

Bedankwoordjes

Kees Wagtmans, managing director van Kärcher Belux, kon met trots terugkijken op de vlekkeloze realisatie van het nieuwe gebouw. Hij liet weten dat dit nieuwe Kärcher hoofdkantoor een belangrijke stap is in de verdere ontwikkeling van het bedrijf in België en Luxemburg. Hartmut Jenner, Kärcher CEO Worldwide, bedankte de aanwezige gasten voor hun jarenlange vertrouwen in het bedrijf en wenste het management en de medewerkers alle succes toe in Antwerpen. Ook het stadsbestuur van Antwerpen wenste Kärcher veel succes op de nieuwe locatie en benadrukte dat de aanwezigheid van Kärcher in Antwerpen heel sterk geapprecieerd wordt.

Met het knippen van het lint werd het officiële gedeelte van deze inauguratie afgerond. De aanwezige gasten genoten daarna van een stijlvol Kärcher-feest.


Op de foto boven (vlnr): Luc Muylaert (stadsbestuur Antwerpen), Hartmut Jenner (CEO Kärcher Worldwide) en Kees Wagtmans (managing director Kärcher Belux)


 

Lees 2340 keer Laatst aangepast op woensdag, 02 maart 2016 11:43

Design & Development by wlsolutions