Vakbeurs Green Expo slaat nieuwe weg in

woensdag, 02 maart 2016 14:00

Green Expo slaat de komende editie (25 tot en met 27 september 2016) een vernieuwde weg in. De tweejaarlijkse tuinvakbeurs in Flanders Expo Gent wil zo inspelen op het comfort en beleving voor zowel exposanten als bezoekers.

Niet langer buiten

Handelaars in wagens, machines of grotere gereedschappen zullen komende editie niet langer buiten exposeren op de groenzone, maar worden verwelkomd in hallen 2 en 4. Voor de exposanten zelf betekent dit een comfortabele overstap naar indoor: zij staan niet langer buiten in weer en wind. Bovendien zullen bezoekers een verplicht parcoursmoeten volgen, waardoor zeker elke stand bezocht wordt. Verder zullen ze niet langer een lange weg moeten afleggen rond Flanders Expo, maar rechtstreeks de beurs kunnen binnengaan.

‘Green Night’

Naast het kortere parcours, stelt Green Expo ook nieuwe openingsuren voor. Naar jaarlijkse gewoonte kon men op maandag de beurs bezoeken van 9u30 t.e.m. 20u, maar dit patroon wordt doorbroken in fucnties van de ‘Green Night‘. Een feestelijk event verspreid over alle standen, mét muziek en gratis catering. Tuinarchitecten, retailers, tuinaannemers en openbare besturen zullen meer dan ooit begeesterd worden om een stapje buiten te zetten en elkaar te ontmoeten in een plezante setting.

Deze vernieuwingen hebben uiteraard ook hun implicaties op de beleving. De nieuwe atmosfeer komt onder meer tot stand door een vernieuwd beursplan, waarbij de ingang en looprichting volledig vernieuwd wordt.


www.green-expo.be


 

Lees 1543 keer Laatst aangepast op woensdag, 02 maart 2016 14:07

Design & Development by wlsolutions