Ook Roy van Keulen weg bij Maxeda DIY Group

donderdag, 28 april 2016 17:45

Na het eerder aangekondigde afscheid van CEO Roel Van Neerbos ziet Maxeda DIY Group, het moederconcern van onder meer Brico en Plan-It, met Roy van Keulen (Group Director Brand Content & Digital) op zeer korte tijd een tweede grote naam vertrekken.

Persoonlijke redenen

In een intern communiqué laat Maxeda DIY Group duidelijk verstaan dat Roy van Keulen om persoonlijke redenen besloten heeft het bedrijf te verlaten en zijn vertrek dus helemaal geen verband houdt met het feit dat ook CEO Roel Van Neerbos eerder deze week zijn ontslag indiende. Van Keulen had de beslissing namelijk al eerder genomen.

Multichannel specialist

Roy Van Keulen, die een verleden heeft bij gps-fabrikant TomTom waar hij vice-president e-business was, werd door Maxeda DIY Group aangetrokken om met zijn ervaring en expertise de multichannel-strategie mee op de rails te zetten.

"Als Group Director Brand, Content & Digital heeft Roy significante waarde toegevoegd aan Maxeda DIY Group”, staat te lezen in het bericht dat binnen de organisatie werd verspreid. “Onder zijn leiding hebben we een sterke klantpropositie ontwikkeld en toegepast op onze ‘Customer Journey’ en konden we belangrijke stappen zetten om een omnichannel business te worden waarbij we nieuwe service modellen zijn gestart. Roy heeft dit om persoonlijke redenen besloten. De komende weken zullen we besluiten hoe we Roys vertrek zullen opvolgen in het Brand, Content & Digital Team. Roy blijft beschikbaar in de komende weken om een vlotte overgansperiode te verzekeren."

 

 

Lees 1651 keer Laatst aangepast op dinsdag, 10 mei 2016 11:07

Design & Development by wlsolutions