iFacto hoort bij de 2016 Microsoft Dynamics Inner Circle

dinsdag, 09 augustus 2016 11:17

Microsoft benoemde iFacto op zijn Wereldwijde Partner Conference in Toronto als lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle. Deze Inner Circle bestaat uit de 50 sterkst groeiende en innoverende partners van Microsoft in de wereld. Het is de meest prestigieuze bekroning die enkel de 1% beste Microsoft Dynamics Partners Wereldwijd kunnen krijgen.

Uitzonderlijke prestaties

Inner Circle leden worden erkend op basis van uitzonderlijke prestaties op vlak van sales, klantenondersteuning en het streven naar business excellence, waarmee ze organisaties helpen groeien.

Frank Holland, Corporate Vice President, Microsoft Business Solutions Sales & Partners: “These award-winning partners represent the top 1% of Microsoft Dynamics partners in terms of sales performance, but their critical impact on the success of our shared customers is what truly stands out. Microsoft is honored to recognize iFacto for their achievements this past year and for their dedication and support of Microsoft Dynamics solutions.”

Wij zijn heel fier op deze erkenning.  Het betekent een waardering voor de weg die we de voorbije jaren succesvol zijn ingeslagen en is het resultaat van de inspanningen van het hele iFacto team en het vertrouwen van onze klanten.”  Steven Arrazola de Oñate, Managing Partner iFacto Group.

Over Microsoft Dynamics en iFacto

Microsoft Dynamics is de ERP- en CRM-oplossing van Microsoft, dat wereldwijd verdeeld wordt door een hiërarchie van partners.

iFacto is een solide en dynamische onderneming, actief in België en Nederland, gespecialiseerd in het automatiseren van sectorspecifieke bedrijfsprocessen in KMO's. Op basis van Microsoft Dynamics NAV en AX biedt iFacto geïntegreerde business software aan in sectoren zoals Groothandel en Distributie, Voeding, Verhuur, Pharma en Productie.

De Cronos Group, waarvan iFacto deel uitmaakt, werd eerder al de Award Microsoft Country Partner of the Year 2016 voor België toegekend.

Lees 1895 keer Laatst aangepast op dinsdag, 09 augustus 2016 11:21

Design & Development by wlsolutions