Bol.com voegt 5.000 sportartikelen toe aan online assortiment

donderdag, 19 september 2013 10:17

Nadat vorige maand een grote vrijetijdswinkel werd geopend, heeft bol.com sinds 18 september ook een eigen speciaalzaak met 5.000 artikelen voor verschillende sporttakken. Naast allerhande basisbenodigdheden zijn in de e-shop ook aanverwante zaken zoals voetbalsokken, zweetbandjes, tape, scheenbeschermers en sporttassen verkrijgbaar. De Nederlandse e-tailer beschikt ook nu weer over een eigen assortiment, maar een significant deel van de artikelen wordt aangeboden door andere winkeliers die verkopen via bol.com. Hierdoor krijgen klanten maximale keuze in artikelen, levertijd en prijzen.

De introductie van de nieuwe sportafdeling is heel strak getimed, zo blijkt. “Dit is dé tijd van het jaar dat mensen weer beginnen met sporten. Sportclubs starten met hun trainingsprogramma’s en duizenden mensen willen hun vakantiekilo’s weer zo snel mogelijk kwijt raken,” zegt marketing directeur Michel Schaeffer van bol.com. “Onze winkel geeft je de mogelijkheid om te focussen op het sporten. Zo hoef je geen energie te steken in eindeloze zoektochten naar het juiste materiaal.” Bol.com richt zich op onder meer voetbal, fitness, tennis, hockey, squash, hardlopen en golf. In de komende maanden worden de benodigdheden voor nog meer sporten aan de speciaalzaak toegevoegd, zoals een omvangrijk wintersportassortiment.

De Nederlandse e-tailer biedt onder meer artikelen van Nike, Puma, Bremshey, Adidas en Asics aan. Om een groot en gevarieerd sportassortiment te kunnen garanderen, werkt bol.com nauw samen met diverse andere (online en fysieke) winkels. Schaeffer: “Zo bieden we klanten een overzichtelijk en compleet aanbod en hebben zij maximale keuze in prijs en beschikbaarheid. We moedigen andere winkeliers aan om hun assortiment bij ons in de etalage te zetten. Daarmee krijgen zij de kans om hun artikelen aan onze 4 miljoen klanten te verkopen.” 

Zoals dat ook voor andere online bestellingen bij bol.com geldt, kunnen klanten er steeds voor kiezen om hun sportartikelen bij een winkel van Albert Heijn af te halen. In ruim 700 supermarkten is immers een bol.com-afhaalpunt aanwezig.

Lees 1192 keer Laatst aangepast op donderdag, 19 september 2013 10:34

Design & Development by wlsolutions